perlon Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 (edytowane) Tu jest opisana procedura dla AC2010 i wyższych http://help.autodesk.com/view/INSTALL_LICENSE/2016/PLK/?guid=GUID-47C8BDE2-F44C-4F29-9CA3-9A3AD4424CF1 Edytowane 4 Września 2019 przez perlon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parikon Opublikowano 4 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 (edytowane) W A2010 miałem takie coś jak LTU. Po instalacji w folderze Autodesk był program Licence Transfer Utylity. Ciekawe może być to, że aktualnie nie ma po nim śladu w folderze Autodesk. 😉 Natomiast na dysku mam dwa programy LTU.exe w folderze R1 lub R7. Ale się nie uruchamiają. Edytowane 4 Września 2019 przez Parikon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parikon Opublikowano 4 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Cóż w zasadzie i tak pracuje już na ZwCAD. AutoCad-a używałem już tylko do kopiowania do ZwCAD wcześniej przygotowanych w nim tablic. Bo ZwCAD nie pozwala na wpisywanie formuł w tablicach. Czy wiemy, kiedy ta funkcjonalność pojawi się w ZwCAD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Spróbuję się czegoś dowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi