jacuh Opublikowano 16 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2019 witam testuje zw cad prof. arch. edytuje tabele i nie mogęwpisać polskich znaków. Widzę ,że temat byłorusznay w ubiegłych latach. Jka został rozwiązany.? dziękuje jacek Cytuj
Adam Klaczek Opublikowano 17 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2019 Dzień dobry, Wciąż niestety jest kłopot z polskimi znakami w tabeli - temat odświeżony w ZWSOFT. Obecnie można to obejść np. wstawiając do tabeli mtext. Innym sposobem jest wybór znaku z tabeli czcionki: lub np. import tabeli (_table) z excela: Cytuj
barbara.barbara Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2020 dzień dobry, czy coś zmieniło się odnośnie polskich znaków w tabelach? uważam że jest to podstawowa funkcja która bardzo ułatwia pracę. Jestem nieprzyjemnie zaskoczona kiedy na moich wydrukach w tabelach z warstwami zamiast '' płyta żelbetowa'' widzę ''pyta elbetowa''. Kopiowanie znaków z notatnika i inne kombinacje tego typu znacznie wydłużają pracę. Poruszałam ten temat w innym wątku w ubiegłym roku. Może to problem z ustawieniami mojego komputera ale uzywałam tego programu na co najmniej 3 laptopach i testowałam wersje od 2017 do 2019, zawsze było to samo. Uzywam na stałe zwcad architecture 2017 pozdrawiam Cytuj
dmatusz3 Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2020 Dzień dobry, niestety nie naprawiono tego jeszcze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi