kma.s Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Mam następujący problem - otrzymałem plik CAD w którym nie mogę edytować tekstów oraz obiektów zawierających tekst (np. multileader). Program zwraca następujący komunikat: Ten sam plik nie sprawia problemów odpalając go w Acad. Czy istnieje jakieś rozwiązanie? Pozdrawiam, Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Witam, proszę podesłać fragment rysunku z tym elementem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kma.s Opublikowano 5 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 W załączniku fragment rysunki gdzie jest kilka obiektów zawierających tekst. Żaden nie daje się edytować w ZWcad. szkic v11_190303.dwg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Klaczek Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Dzień dobry, Nie mam problemów z tym rysunkiem. Proponował bym reset profilu (przy zamkniętym programie). Proszę otworzyć dowolny folder i w pasku adresu (z lewej strony) wkleić: %appdata%\ZWSOFT\ZWCAD\2019 oraz zmienić nazwę katalogu pl-PL na pl-PL_kopia lub analogicznie en-US. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kma.s Opublikowano 5 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Hmm więc kompletnie nie rozumiem już nic ściągnąłem własny plik jaki 2 godziny temu wysłalem na formum i ku mojemu zaskoczeniu wszystko działa ... W pliku głownym zaś dzieją się rzeczy jakie przyprawiają mnie o zawrót głowy ... 2019-03-05_15-26-53.mp4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Proszę przekopiować obiekty do nowego pliku i sprawdzić albo przesłać ten główny rysunek do sprawdzenia na priv. Być może też jest podłączony jakiś lisp, który różnie reaguje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi