kruk Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 vernum = "2018.10.23(38586)_x64" W sytuacji kiedy chcę np. przesunąć za uchwyt blok wzdłuż jakiegoś obiektu o zadaną z klawiatury odległość i wyświetli mi się jakikolwiek znacznik lokalizacji, program przesuwa blok w miejsce znacznika zamiast o zadaną odległość. To samo się dzieje z linią/polilinią jeżeli chcę skrócić lub wydłużyć o zadaną odległość przesuwając uchwyt. Czy jest na to jakaś zmienna? We wcześniejszych wersjach Zwcada priorytet miała wartość przesunięcia wpisana z klawiatury. Może to prowadzić do poważnych błędów projektowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Czy chodzi o takie kopiowanie bloku, czy coś innego. Proszę podesłać jakiś zrzut ekranu, lub jeśli to występuje w konkretnym pliku, ten plik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1977 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Proszę zaznaczyć blok, złapać go za uchwyt i spróbować przesunąć. Rzeczywiście przyciąga do punktów charakterystycznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Teraz widzę w czym jest problem. Prześlemy to zaraz do ZWSOFTu. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi