2P Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2018 Przez dłuższy czas zabierałem się, żeby zacząć zabawę z blokami dynamicznymi. I wreszcie chciałem zacząć.... i.... nie mogę włączyć okienka z ikonkami do parametryzacji będąc w poleceniu BEDIT? Były i teraz nie ma.... Gdzie to się włącza to okienko??? vernum = "2018.10.23(38586)_x64"
dmatusz3 Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2018 Niestety tak jak informowaliśmy, tworzenie i edycja bloków w SP1 zostały tymczasowo wyłączone. Planuje się, że będzie to udostępnione jako dodatkowe narzędzie lub nakładka. Tworzenie bloków dynamicznych dostępne jest tylko w pierwszym wydaniu 2019.
2P Opublikowano 8 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2018 Ciekawe posunięcie 😉 Czy ta nakładka czy tez osobne narzędzie będzie współpracowało wersja standard czy trzeba będzie mieć pro? Czy to narzędzie / nakładka będzie dodatkowo płatna? Czy tworzenie bloków dynamicznych w wersji 2019 może spowodować jakieś problemy funkcjonalne z rysunkiem w przyszłości?
dmatusz3 Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2018 10 minut temu, 2P napisał: Czy ta nakładka czy tez osobne narzędzie będzie współpracowało wersja standard czy trzeba będzie mieć pro? Myślę, że powinno działać w obu wersjach. 10 minut temu, 2P napisał: Czy to narzędzie / nakładka będzie dodatkowo płatna? Nie, z tego co wiem będzie całkowicie darmowa. 10 minut temu, 2P napisał: Czy tworzenie bloków dynamicznych w wersji 2019 może spowodować jakieś problemy funkcjonalne z rysunkiem w przyszłości? Niczego takiego mi nie wiadomo (że mogą być jakieś problemy).
Chris Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Dnia 7.11.2018 o 19:02, dmatusz3 napisał: Niestety tak jak informowaliśmy, tworzenie i edycja bloków w SP1 zostały tymczasowo wyłączone. Planuje się, że będzie to udostępnione jako dodatkowe narzędzie lub nakładka. Tworzenie bloków dynamicznych dostępne jest tylko w pierwszym wydaniu 2019. Dzień dobry, czy w kwestii tworzenia i edycji bloków dynamicznych coś już wiadomo?
dmatusz3 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Witam, tak wiadomo. Niestety wszystko wskazuje na to, że nie będzie nowego narzędzia ani funkcji do edycji bloków dynamicznych w tym roku.
Chris Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Dzień dobry, dziękuję za informacjeę, chociaż dla użytkowników ZWCADA nie jest to dobra wiadomość... :-(( ZWSoft zrobił niezłe zamieszanie z blokami dynamicznymi...
Rekomendowane odpowiedzi