2P Posted November 7, 2018 Report Share Posted November 7, 2018 Przez dłuższy czas zabierałem się, żeby zacząć zabawę z blokami dynamicznymi. I wreszcie chciałem zacząć.... i.... nie mogę włączyć okienka z ikonkami do parametryzacji będąc w poleceniu BEDIT? Były i teraz nie ma.... Gdzie to się włącza to okienko??? vernum = "2018.10.23(38586)_x64" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmatusz3 Posted November 7, 2018 Report Share Posted November 7, 2018 Niestety tak jak informowaliśmy, tworzenie i edycja bloków w SP1 zostały tymczasowo wyłączone. Planuje się, że będzie to udostępnione jako dodatkowe narzędzie lub nakładka. Tworzenie bloków dynamicznych dostępne jest tylko w pierwszym wydaniu 2019. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2P Posted November 8, 2018 Author Report Share Posted November 8, 2018 Ciekawe posunięcie 😉 Czy ta nakładka czy tez osobne narzędzie będzie współpracowało wersja standard czy trzeba będzie mieć pro? Czy to narzędzie / nakładka będzie dodatkowo płatna? Czy tworzenie bloków dynamicznych w wersji 2019 może spowodować jakieś problemy funkcjonalne z rysunkiem w przyszłości? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmatusz3 Posted November 8, 2018 Report Share Posted November 8, 2018 10 minut temu, 2P napisał: Czy ta nakładka czy tez osobne narzędzie będzie współpracowało wersja standard czy trzeba będzie mieć pro? Myślę, że powinno działać w obu wersjach. 10 minut temu, 2P napisał: Czy to narzędzie / nakładka będzie dodatkowo płatna? Nie, z tego co wiem będzie całkowicie darmowa. 10 minut temu, 2P napisał: Czy tworzenie bloków dynamicznych w wersji 2019 może spowodować jakieś problemy funkcjonalne z rysunkiem w przyszłości? Niczego takiego mi nie wiadomo (że mogą być jakieś problemy). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2P Posted November 8, 2018 Author Report Share Posted November 8, 2018 dzieki za info Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Posted April 3, 2019 Report Share Posted April 3, 2019 Dnia 7.11.2018 o 19:02, dmatusz3 napisał: Niestety tak jak informowaliśmy, tworzenie i edycja bloków w SP1 zostały tymczasowo wyłączone. Planuje się, że będzie to udostępnione jako dodatkowe narzędzie lub nakładka. Tworzenie bloków dynamicznych dostępne jest tylko w pierwszym wydaniu 2019. Dzień dobry, czy w kwestii tworzenia i edycji bloków dynamicznych coś już wiadomo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmatusz3 Posted April 3, 2019 Report Share Posted April 3, 2019 Witam, tak wiadomo. Niestety wszystko wskazuje na to, że nie będzie nowego narzędzia ani funkcji do edycji bloków dynamicznych w tym roku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Posted April 5, 2019 Report Share Posted April 5, 2019 Dzień dobry, dziękuję za informacjeę, chociaż dla użytkowników ZWCADA nie jest to dobra wiadomość... :-(( ZWSoft zrobił niezłe zamieszanie z blokami dynamicznymi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts