hus2431 Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Cześć! Zwracam się do was z prośbą o pomoc w napisaniu skryptu który po odpaleniu zmieni nam styl linii oraz istniejący tekst. Pierwsze pytanie jakie mi się nasuwa to czy napisanie takiego skryptu jest możliwe? Przeszukałem kilka witryn tematycznych ale nic nie znalazłem... Dlatego zwracam się do was moi mili forumowicze! Nie chcę abyście pisali mi gotowy skrypt, chcę się nauczyć czegoś nowego. Proszę was o podrzucenie paru poleceń które pomogą mi napisać takowy skrypt. Z poważaniem, Gość od bułek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Proszę opisać co ma być "na wejściu" i "na wyjściu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Klaczek Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Dzień dobry, Dostosowaliśmy nieco kod z http://cadtips.cadalyst.com Działa z najpopularniejszymi typami linii ZWCADa. Wywołuje się poleceniem ZL (od zmień linię). ZmianaTypuLinii.lsp Natomiast jeżeli chodzi o podmianę tekstu, to czy polecenie _FIND nie jest wystarczające? pawmal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi