hydromac Posted May 1, 2018 Report Share Posted May 1, 2018 Dzień dobry, Gdzie można otrzymać materiały dla osób programujących w VBA .NET m.in. model obiektowy ZwCAD 2018? Pozdrawiam, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmatusz3 Posted May 1, 2018 Report Share Posted May 1, 2018 Witam, postaramy się wkrótce (najwcześniej jutro) coś podesłać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kruszynski Posted May 2, 2018 Report Share Posted May 2, 2018 Witam Pakiet SDK zawierający sporo informacji o tworzeniu nakładek w ZRX, ale też przykłady .Net jest dostępny do pobrania tutaj: ZRX SDK . Zasadniczo model obiektowy jest analogiczny jak w AutoCAD. Gdyby coś jeszcze nie działało zgodnie z oczekiwaniami proszę o kontakt, najlepiej mailowo na adres pomoc@zwcad.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hydromac Posted May 2, 2018 Author Report Share Posted May 2, 2018 @kruszyński dziękuję. SDK instaluje się w (interfejs instalacji mam w języku azjatyckim) w folderze ZwCada czy wskazanym w interfejsie SDK? Na pewno skorzystam z oferty pomocy. Próbuję uruchomić przykład w VSTO 2017 z strony wraz wskazanym bibliotekami dll. Jednak mam błędy? @dmateusz3 jeśli możesz udostępnić dodatkowe materiały to prosiłbym. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kruszynski Posted May 2, 2018 Report Share Posted May 2, 2018 we miejscu wskazanym w czasie instalacji SDK 21 minut temu, hydromac napisał: Jednak mam błędy? nie wiem😉 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hydromac Posted May 2, 2018 Author Report Share Posted May 2, 2018 tak myśl mi się urwała 😉 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts