hydromac Opublikowano 1 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Dzień dobry, Gdzie można otrzymać materiały dla osób programujących w VBA .NET m.in. model obiektowy ZwCAD 2018? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 1 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Witam, postaramy się wkrótce (najwcześniej jutro) coś podesłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszynski Opublikowano 2 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 Witam Pakiet SDK zawierający sporo informacji o tworzeniu nakładek w ZRX, ale też przykłady .Net jest dostępny do pobrania tutaj: ZRX SDK . Zasadniczo model obiektowy jest analogiczny jak w AutoCAD. Gdyby coś jeszcze nie działało zgodnie z oczekiwaniami proszę o kontakt, najlepiej mailowo na adres pomoc@zwcad.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hydromac Opublikowano 2 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 @kruszyński dziękuję. SDK instaluje się w (interfejs instalacji mam w języku azjatyckim) w folderze ZwCada czy wskazanym w interfejsie SDK? Na pewno skorzystam z oferty pomocy. Próbuję uruchomić przykład w VSTO 2017 z strony wraz wskazanym bibliotekami dll. Jednak mam błędy? @dmateusz3 jeśli możesz udostępnić dodatkowe materiały to prosiłbym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszynski Opublikowano 2 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 we miejscu wskazanym w czasie instalacji SDK 21 minut temu, hydromac napisał: Jednak mam błędy? nie wiem😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hydromac Opublikowano 2 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 tak myśl mi się urwała 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi