alf Posted November 29, 2017 Report Share Posted November 29, 2017 vernum = "2017.10.09(22328)_x64_S" (read only) nie działa zgodnie z oczekiwaniami to okienko przy zastosowaniu komm matchprop, po odhaczeniu "linetype" nadal kopiuje się rodzaj linii. innych "ptaszków" nie sprawdzałam.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmatusz3 Posted November 29, 2017 Report Share Posted November 29, 2017 Czy może Pani podesłać kawałek rysunku, bo u mnie to wygląda w taki sposób Link to comment Share on other sites More sharing options...
alf Posted November 29, 2017 Author Report Share Posted November 29, 2017 (edited) to własnie mi nie działa już to robię wysyłkę na prv.. poszło.. ale być może to jest niestety ogólna padaka programu, bo nie działa mi również klawisz del.. post obok, ew do skasowania żeby nie było zaśmiecania. Edited November 29, 2017 by alf Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmatusz3 Posted November 29, 2017 Report Share Posted November 29, 2017 Dzięki mam plik i sprawdziłem go. Natomiast mam jedną wątpliwość. Jeśli rodzaj obu linii jest ustawiony jako JakWarstwa to jeśli nawet _matchprop spowoduje tylko przeniesienie obiektu na inną warstwę to i tak zmieni się kolor i typ linii - zostanie przyjęty taki, jaki jest zdefiniowany w ustawieniach warstwy. pawmal 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alf Posted November 29, 2017 Author Report Share Posted November 29, 2017 W sumie chyba racja, głupol ze mnie, że tego nie brałam pod uwagę tak prostej przyczyny chyba czas na odpoczynek od klawiatury..temat do skasowania Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmatusz3 Posted November 30, 2017 Report Share Posted November 30, 2017 Dzięki za informacje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts