alf Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 vernum = "2017.10.09(22328)_x64_S" (read only) nie działa zgodnie z oczekiwaniami to okienko przy zastosowaniu komm matchprop, po odhaczeniu "linetype" nadal kopiuje się rodzaj linii. innych "ptaszków" nie sprawdzałam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Czy może Pani podesłać kawałek rysunku, bo u mnie to wygląda w taki sposób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alf Opublikowano 29 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 (edytowane) to własnie mi nie działa już to robię wysyłkę na prv.. poszło.. ale być może to jest niestety ogólna padaka programu, bo nie działa mi również klawisz del.. post obok, ew do skasowania żeby nie było zaśmiecania. Edytowane 29 Listopada 2017 przez alf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Dzięki mam plik i sprawdziłem go. Natomiast mam jedną wątpliwość. Jeśli rodzaj obu linii jest ustawiony jako JakWarstwa to jeśli nawet _matchprop spowoduje tylko przeniesienie obiektu na inną warstwę to i tak zmieni się kolor i typ linii - zostanie przyjęty taki, jaki jest zdefiniowany w ustawieniach warstwy. pawmal 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alf Opublikowano 29 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 W sumie chyba racja, głupol ze mnie, że tego nie brałam pod uwagę tak prostej przyczyny chyba czas na odpoczynek od klawiatury..temat do skasowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Dzięki za informacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi