finix 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Czerwiec 2017 Musze zrobic obliczenia w tym programie ale nie wiem jak wstawic jednostke kilowatogodzine. Prosze o jak najszybsza pomoc Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dmatusz3 190 Zgłoś ten post Napisano 1 Czerwiec 2017 kWh to kW razy 3600 sekund Proszę pamiętać, że w domyśle h to stała Plancka, więc trzeba zdefiniować h. Jednostki wpisujemy wciskając pierwsze apostrof. Wyświetlane są one na niebieski i kursywą. kwh.sm Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Mayster 2 Zgłoś ten post Napisano 2 Czerwiec 2017 Mi też się przyda, wielkie dzięki ;) niby proste, a człowiek czasem jednak się zakręci :D Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
montek 7 Zgłoś ten post Napisano 13 Czerwiec 2017 zamiast można użyć a dalej tak jak napisał @dmatusz3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Leszek 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Czerwiec 2018 A ja myślę, że najlepiej podejść do tego tak, że kWh to tak naprawdę dwie jednostki kW * hr. Jak się zacznie tego tak używać to nie ma z tym problemów. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach