jacnightingale Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Witam, chciałbym skorzystać z opcji zestawienia bloków w nakładce ZWTraffic 2017, ale niestety za każdym razem wyskakuje błąd i ZWCad się sypie. Proszę o rozwiązanie ww. problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Witam Na jakim etapie tworzenia zestawienia program się zawiesza? Nowa wersja nakładki powinna być dostępna w ciągu kilku dni i będzie można ją zaktualizować (przy zamkniętym programie ZWCAD) przez plik ZWTrafficUpdater_2017.exe z katalogu C:\Szansa\ZWTraffic\2017 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacnightingale Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Po kliknięciu Dalej, program zawiesza się. Oczywiście w przypadku kiedy mam jakieś znaki, bo normalnie wyskakuje komunikat, że nie znaleziono żadnych bloków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszynski Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Problem jest w samym ZWCadzie, przesłałem już odpowiednie zgłoszenie do ZWSOFT. nie mam na razie pomysłu jak to obejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodek Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Zanim będzie aktualizacja ZWCada czasami pomaga skorzystanie z opcji: Dodatkowe ustawienia i ... Ustawienia bloku: pozostawiamy zaznaczoną tylko opcję: Uwzględnij wstawione bloki - pozostałe wyłączamy Ustawienia zliczania: zmieniamy na: Uwzględnij tylko bloki z przestrzeni modeli Przez uruchomieniem zestawienia polecam jeszcze zapuszczenie polecenia PURGE 99% pomaga na opisany problem. Jednak 1 pozostaje i musi poczekać na łatkę ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacnightingale Opublikowano 12 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Nic z tego, zrobiłem tak jak piszesz i nadal wywala ZWCada. Pozostaje mi jedynie czekać na aktualizację ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi