kruk Posted January 25, 2017 Report Share Posted January 25, 2017 vernum = "2017.01.23(13656)_x64" Szybki wybór warstwy która zawiera ponad 4 tys. obiektów kończy się u mnie (16GB ram'u) komunikatem o braku pamięci. Ten sam plik, wybór tej samej warstwy w Zwcad2014 i jest ok. Zatem to chyba nie wina pliku, w każdym bądź razie naprawa pliku nie pomogła. Ze względu na brak czasu nie testowałem polecenia na innych plikach, innych warstwach czy też przy innych ilościach obiektów. Stwierdzam problem = przełączam się na Zwcad2014. Przesyłam Państwu na maila plik do dalszych testów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmatusz3 Posted January 26, 2017 Report Share Posted January 26, 2017 Tak, potwierdzam otrzymanie pliku. Zaraz będziemy go sprawdzać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawmal Posted January 26, 2017 Report Share Posted January 26, 2017 Witam Potwierdzam zachowanie, które Pan opisuje przy wyborze wskazanej warstwy przez Szybki wybór. Przekażemy informację do Producenta. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts