kruk Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 vernum = "2017.01.23(13656)_x64" Szybki wybór warstwy która zawiera ponad 4 tys. obiektów kończy się u mnie (16GB ram'u) komunikatem o braku pamięci. Ten sam plik, wybór tej samej warstwy w Zwcad2014 i jest ok. Zatem to chyba nie wina pliku, w każdym bądź razie naprawa pliku nie pomogła. Ze względu na brak czasu nie testowałem polecenia na innych plikach, innych warstwach czy też przy innych ilościach obiektów. Stwierdzam problem = przełączam się na Zwcad2014. Przesyłam Państwu na maila plik do dalszych testów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Tak, potwierdzam otrzymanie pliku. Zaraz będziemy go sprawdzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Witam Potwierdzam zachowanie, które Pan opisuje przy wyborze wskazanej warstwy przez Szybki wybór. Przekażemy informację do Producenta. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi