Alojz Posted March 8, 2016 Report Share Posted March 8, 2016 Po ustawieniu elementów rysunku przy użyciu polecenia porządek wyświetlania wszystko wygląda dobrze. Ale już na podglądzie wydruku (i na samym wydruku) porządek nie jest zachowany - dotyczy fragmentów rysunku z kreskowaniem. Mimo, że na rysunku dalej wyświetla się prawidłowo. Czy jest to błąd ZWCADa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawmal Posted March 9, 2016 Report Share Posted March 9, 2016 Witam Jeśli w rysunku porządek wyświetlania jest zachowany, to taki sam powinien wyjść wydruk. Jaka jest zainstalowana wersja ZWCAD? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alojz Posted March 9, 2016 Author Report Share Posted March 9, 2016 2012 Profesjonalna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2P Posted March 23, 2016 Report Share Posted March 23, 2016 2012 Profesjonalna. A drukuje Pan z Layouta, czy Modelu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alojz Posted March 23, 2016 Author Report Share Posted March 23, 2016 A drukuje Pan z Layouta, czy Modelu? Drukuję z Modelu, ale przy wydruku z Layouta dzieje się tam samo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2P Posted March 23, 2016 Report Share Posted March 23, 2016 Pytałem, bo są problemy czasami z kolejnością obiektów jak drukuje się z Layouta.Proszę spróbować wydrukować do PDFów i sprawdzić czy też jest źle. Spotkałem też pewien błąd który obawiał się w kolejności elementów w bloku. Zdarzyło mi się, że blok tak jakby się zepsuł i w jego edycji nie było możliwości manipulacji kolejnością. Po rozbiciu i ponownej definicji bloku wszystko wracało do normy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmatusz3 Posted March 23, 2016 Report Share Posted March 23, 2016 Czy moglibyśmy się jutro skontaktować i zaglądnąć na pulpit, aby zdiagnozować problem (ten z ramką również)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts