Alojz Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Po ustawieniu elementów rysunku przy użyciu polecenia porządek wyświetlania wszystko wygląda dobrze. Ale już na podglądzie wydruku (i na samym wydruku) porządek nie jest zachowany - dotyczy fragmentów rysunku z kreskowaniem. Mimo, że na rysunku dalej wyświetla się prawidłowo. Czy jest to błąd ZWCADa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Witam Jeśli w rysunku porządek wyświetlania jest zachowany, to taki sam powinien wyjść wydruk. Jaka jest zainstalowana wersja ZWCAD? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alojz Opublikowano 9 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 2012 Profesjonalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2P Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 2012 Profesjonalna. A drukuje Pan z Layouta, czy Modelu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alojz Opublikowano 23 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 A drukuje Pan z Layouta, czy Modelu? Drukuję z Modelu, ale przy wydruku z Layouta dzieje się tam samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2P Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Pytałem, bo są problemy czasami z kolejnością obiektów jak drukuje się z Layouta.Proszę spróbować wydrukować do PDFów i sprawdzić czy też jest źle. Spotkałem też pewien błąd który obawiał się w kolejności elementów w bloku. Zdarzyło mi się, że blok tak jakby się zepsuł i w jego edycji nie było możliwości manipulacji kolejnością. Po rozbiciu i ponownej definicji bloku wszystko wracało do normy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Czy moglibyśmy się jutro skontaktować i zaglądnąć na pulpit, aby zdiagnozować problem (ten z ramką również)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi