Mirao Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Mam np. prostokąt w których znajdują się 4 okręgi - wszystko na płaszczyźnie. Wciskam "bn + spacja" - zaznaczam region pokazując pole prostokąta, a nie kółka. Tworzą mi się regiony - region prostokąta i regiony okręgów. Następnie substract - wskazuję najpierw prostokąt a następnie okręgi. Niestety nie odejmuje mi pól okręgów o pola prostokąta. Czy ta funkcja nie działa poprawnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszynski Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Proszę o podanie wersji kompilacji, (polecenie "vernum") na: "2009.05.14(10288)" funkcja działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirao Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 2009.05.12(10270) Jak mogę uaktualnić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Witam, poniżej zamieszczam film o odejmowaniu regionów. Jest zrobiony w wersji, którą Pan posiada. Wydaje mi się, że funkcja działa bez problemów. Pozdrawiam region.avi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirao Opublikowano 4 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Dziękuję - faktycznie działa. Znalazłem jeszcze kilka rzeczy, które nie do końca działają : 1. W przestrzeni papieru nie działa - a może nie umiem jej uruchomić - funkcja SOLPROF 2. Po lustrzanym odbiciu text pozostaje odbity - nawet po wpisaniu f-cji MIRRTEXT nic sie nie zmienia. 3. Dość skomplikowane jest dodawania bloków do Tool Palletes. W AC przesuwało się rysunek dwg na nową paletę - tutaj sie nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Witam, polecenie SOLEDIT nie zostało jeszcze wprowadzone do ZWCADa. W załączniku poniżej zamieszczam film o użyciu zmiennej MIRRTEXT. Pozdrawiam mirrtext.avi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi