McStolarz Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2014 hej. Zdecydowanie tutaj brakuje działu w którym będzie można dzielić się śmiesznymi rzeczami znalezionymi w sieci. Oczywiście związanymi z tematem forum. Wklejajcie śmieszne kawały. Ode mnie na początek: W raju spotykają się Newton, Pascal i Einstein. Trzej fizycy stwierdzili, że pobawią się w chowanego. Einstein zaczyna liczyć: 1, 2, 3, ... Pascal i Newton zastanawiają się gdzie tu się schować. Pascal chowa się za jakąś chmurką. Newton bierze kredę i rysuje na ziemi kwadrat metr na metr, po czym staje w nim.- ..., 99, 100. Szukam.Einstein odwraca się i widzi za sobą Newtona.- Ha! Mam cię Newton!- Nie, nie, nie - odpowiada Newton - Ja jestem jeden Newton na metr kwadrat,czyli Pascal. awarch, JustynaDrd i Dżoana 3 Cytuj
Mayster Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2017 Student zaczepia profesora na korytarzu uniwersytetu: - Pan wybaczy, panie profesorze, czy można jedno pytanie? - Ależ naturalnie, młody człowieku, po to tu jesteśmy! - Panie profesorze, czy pan śpi z brodą pod kołdrą, czy na kołdrze? - Hmmm, nigdy się nad tym nie zastanawiałem. - No trudno, dziękuję, przepraszam. Po tygodniu student znów natyka się na profesora. Profesor wycieńczony, twarz ziemista, ciemne kręgi pod oczami. Ujrzawszy studenta ryknął: - A bodaj pana pokręciło, łajdaku! Od tygodnia spać nie mogę - i tak źle, i tak niewygodnie! Cytuj
Dxmen888 Opublikowano 18 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2021 Na luknij.net znajdziecie śmieszne teksty, kawały, dowcipy a oprócz tego są śmieszne memy, zabawne obrazki i więcej różnej ciekawej treści :D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi