McStolarz Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 hej. Zdecydowanie tutaj brakuje działu w którym będzie można dzielić się śmiesznymi rzeczami znalezionymi w sieci. Oczywiście związanymi z tematem forum. Wklejajcie śmieszne kawały. Ode mnie na początek: W raju spotykają się Newton, Pascal i Einstein. Trzej fizycy stwierdzili, że pobawią się w chowanego. Einstein zaczyna liczyć: 1, 2, 3, ... Pascal i Newton zastanawiają się gdzie tu się schować. Pascal chowa się za jakąś chmurką. Newton bierze kredę i rysuje na ziemi kwadrat metr na metr, po czym staje w nim.- ..., 99, 100. Szukam.Einstein odwraca się i widzi za sobą Newtona.- Ha! Mam cię Newton!- Nie, nie, nie - odpowiada Newton - Ja jestem jeden Newton na metr kwadrat,czyli Pascal. awarch, Dżoana i JustynaDrd 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awarch Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 dobre :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 :) he he fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayster Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Student zaczepia profesora na korytarzu uniwersytetu: - Pan wybaczy, panie profesorze, czy można jedno pytanie? - Ależ naturalnie, młody człowieku, po to tu jesteśmy! - Panie profesorze, czy pan śpi z brodą pod kołdrą, czy na kołdrze? - Hmmm, nigdy się nad tym nie zastanawiałem. - No trudno, dziękuję, przepraszam. Po tygodniu student znów natyka się na profesora. Profesor wycieńczony, twarz ziemista, ciemne kręgi pod oczami. Ujrzawszy studenta ryknął: - A bodaj pana pokręciło, łajdaku! Od tygodnia spać nie mogę - i tak źle, i tak niewygodnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dxmen888 Opublikowano 18 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Na luknij.net znajdziecie śmieszne teksty, kawały, dowcipy a oprócz tego są śmieszne memy, zabawne obrazki i więcej różnej ciekawej treści :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi