aktualizacja do 2014+SP1

KBR

Recommended Posts

Funkcja automatycznej aktualizacji w 2014+ nie działa pokazuje się komunikat internet error

Ściągnąłem pliki instalacyjne ale po naciśnięciu instaluj program pokazuje zwcad 2014 i dalej nic się nie dzieje.

Czy żeby zainstalować aktualizację trzeba odinstalować ZWCAD?

Witam

Instalację ZWCAD+2014 SP1 należy przeprowadzić deinstalując uprzednio wersję istniejącą. Automatyczne aktualizacje są dostępne w SP1. Oznacza to, że aktualizacje do kolejnych wersji będzie można przeprowadzić już z poziomu programu.  

Pozdrawiam

Tą opcje z "gołego" ZWCADA SP1 , najlepiej cały SP1 warto by ZWSOFT wdrożył do ZWCAD ARCHITECTURE 2014 ENU , bo niby dlaczego ma być technologicznie i "marketingowo" zawsze do tyłu?

moze jako SP 0.1 .... X.Y (X upgrejd Architecture, Y upgrejd czystego ZWCAD)

Jako że wątek miał dotyczyć aktualizacji do SP1 :-)

Plik z instalką aktualizacji aktualizuje Zwcada ale: nie aktualizuje ikonek na paskach narzędzi. Chodzi o to, że na pasku "odnośniki" pojawiła sie ikonka od "ramek" rastrów której wcześniej nie wiadomo dlaczego nie było. Po aktualizacji zwcada plikiem aktualizacyjnym ikonka sie nie pojawia, po aktualizacji standardowej czyli odinstalowanie i ponowna instalacja ikonka jest.

pozdrawiam

Ja w sprawie wstawiania obiektów OLE.

Po wstawieniu pokazuje się tylko biały kwadrat lub prostokąt. Podwójne kliknięcie uruchamia zewnętrzną aplikację w której obiekt był utworzony i go edytuje.  W ZWCAD jest tylko białe pole. Może trzeba "pogrzebać" w ustawieniach?

Temat zgłaszałem przy poprzedniej wersji 14-tki.

Pozdrawiam

Guest
This topic is now closed to further replies.