KBR Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Funkcja automatycznej aktualizacji w 2014+ nie działa pokazuje się komunikat internet error Ściągnąłem pliki instalacyjne ale po naciśnięciu instaluj program pokazuje zwcad 2014 i dalej nic się nie dzieje. Czy żeby zainstalować aktualizację trzeba odinstalować ZWCAD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_S Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 tak, ja tak "klasycznie" zrobiłem, ale miałem wyeksportowany profil ..plik *.arg który poustawiał wszystko jak było łacznie z nakładkami po instalacji SP1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Witam Instalację ZWCAD+2014 SP1 należy przeprowadzić deinstalując uprzednio wersję istniejącą. Automatyczne aktualizacje są dostępne w SP1. Oznacza to, że aktualizacje do kolejnych wersji będzie można przeprowadzić już z poziomu programu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_S Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Tą opcje z "gołego" ZWCADA SP1 , najlepiej cały SP1 warto by ZWSOFT wdrożył do ZWCAD ARCHITECTURE 2014 ENU , bo niby dlaczego ma być technologicznie i "marketingowo" zawsze do tyłu? moze jako SP 0.1 .... X.Y (X upgrejd Architecture, Y upgrejd czystego ZWCAD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruzin Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Działa komuś link do "ZWCAD+ 2014 SP1 Update Patch" wersja angielska?? Bo mi linkuje do normalnej instalki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 :huh: mi linkuje do pliku o rozmiarze 62 271 KB. Wstawię na nasz serwer. http://jakicad.pl/pl/pobierz/UP_ZWCAD+_2014__2013_10_25__EN.exe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruzin Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 dziękuję. Ja już kolejny raz mam jakieś problemy ze ściąganiem ze strony www.zwcad.org. Teraz niby wszystko jest ok ale jak już wcisnę download to ściąga mi plik całej instalki o rozmiarze 228MB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruzin Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Jako że wątek miał dotyczyć aktualizacji do SP1 :-) Plik z instalką aktualizacji aktualizuje Zwcada ale: nie aktualizuje ikonek na paskach narzędzi. Chodzi o to, że na pasku "odnośniki" pojawiła sie ikonka od "ramek" rastrów której wcześniej nie wiadomo dlaczego nie było. Po aktualizacji zwcada plikiem aktualizacyjnym ikonka sie nie pojawia, po aktualizacji standardowej czyli odinstalowanie i ponowna instalacja ikonka jest. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Posty dotyczące Architecture przeniosłem do tematu http://forum.cad.info.pl/topic/935-zwcad-architecture-2014-pl-beta/#entry5246 Dział ZWCAD+ 2014 dotyczy tylko programu o tej nazwie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwe Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Ja w sprawie wstawiania obiektów OLE. Po wstawieniu pokazuje się tylko biały kwadrat lub prostokąt. Podwójne kliknięcie uruchamia zewnętrzną aplikację w której obiekt był utworzony i go edytuje. W ZWCAD jest tylko białe pole. Może trzeba "pogrzebać" w ustawieniach? Temat zgłaszałem przy poprzedniej wersji 14-tki. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Witam Wygląda na to, że na ten moment nie zostało to jeszcze rozwiązane. Zapytamy w ZWSOFT co w tej sprawie słychać i kiedy jest planowane rozwiązanie tego problemu. W przyszłym tygodniu powinniśmy coś więcej wiedzieć. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi