alf Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Jak w temacie, czy w zwcadzie (ja jej nie znajduję) jest możliwość wykonania wykonania kreskowania za pomocą bloku (dwg, dxf), a nie za pomocą wzoru *.pat, analogicznie tak, jak to jest i było w acadzie (ekspress-> superhatch) Lub proszę o odpowiedź jak to się robi w zwcadzie.. przykładowo mam blok w "dwg" i chcę tym wzorem zakreskować obiekt meba.dwg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszynski Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Witam Niestety w ZWCAD nie ma takiej możliwości. Oczywiście zgłoszę takie zapotrzebowanie do producenta programu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alf Opublikowano 26 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 było zgłaszane.. gdzieś przy wersji 2008 lub 2009 :neutral: ale nie zawadzi spróbować jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi