W.Labocha Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2013 Szukam w ZWCAD+ polecenia "Lengthen". Po wpisaniu komendy w linii poleceń dostaję komunikat "Nieznane polecenie". W pomocy takie polecenie jest wraz z ikoną, ale nigdzie takiej ikonki nie znalazłem. Czy to jest jakiś błąd, czy to polecenie zostało w wersji + usunięte? Jeśli tak, to powinno zniknąć również z pomocy. PZDR Cytuj
dmatusz3 Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2013 Witam, proszę spróbować polecenia LEN lub PRZEDŁUŻ. Pozdrawiam Cytuj
W.Labocha Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2013 Witam, proszę spróbować polecenia LEN lub PRZEDŁUŻ. Pozdrawiam Dzięki. Działa, ale ikonki nie znalazłem. Cytuj
Martin_S Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2013 ikonkę mozna zrobic samemu ;) Cytuj
perlon Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2013 Oj Marcin. Jak producent pisze o czymś w helpie to chyba powinno być z dobrodziejstwem inwentarza. Ja rozumiem, że może być jakaś funkcjonalność nie opisane w helpie, ale odwrotnie? Chyba że w helpie jest napisane że taką oto właśnie ikonkę należy zrobić sobie samemu bo producent tej właśnie oto ikonki nie dostarcza :-) Cytuj
pawmal Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2013 Witam Polecenie przedłuż jest dostępne w interfejsie wstążkowym na pasku Rysuj. Poniżej znajduje się zrzut. W interfejsie klasycznym polecenie jest dostępne w menu Zmień->Przedłuż. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi