W.Labocha Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2013 Wstawiłem zasłony w modelu (ZWCAD+). W modelu i na podglądzie wydruku zasłony są, a na wydruku nie ma. Jak otwieram ten plik w starszej wersji "2011.06.30(16923)" wszystko jest w porządku. Czy to jest jakiś problem, czy czegoś nie wiem? Załączam plik z tym problemem. Plik z zasłonami.dwg Cytuj
dmatusz3 Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2013 Witam, a jaką wersję ZWCAD+ Pan posiada? W wersji Polecenie: vernum VERNUM = "2012.12.14(8707)" (tylko do odczytu) chyba drukuje się dobrze. W załączeniu PDF. Pozdrawiam Plik z zasłonami.pdf Cytuj
W.Labocha Opublikowano 24 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2013 Wersję posiadam jak w podpisie 2012.11.29 (8448) PZDR W.Labocha Cytuj
pawmal Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2013 Witam Najnowsza dostepna wersja jest z 14.12.2012r. Kłopot z wydrukiem na Pana arkuszu, być może spowodowany jest przyciętą rzutnią. Przy wydruku z modelu i na nowo utworzonym arkuszu wydaje się, że wydruk jest prawidłowy. Pozdrawiam Cytuj
W.Labocha Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2013 Witam Najnowsza dostepna wersja jest z 14.12.2012r. Kłopot z wydrukiem na Pana arkuszu, być może spowodowany jest przyciętą rzutnią. Przy wydruku z modelu i na nowo utworzonym arkuszu wydaje się, że wydruk jest prawidłowy. Pozdrawiam Ściągnąłem najnowszą wersję i na razie próbuję zlokalizować opcje, z których korzystałem w poprzednim ZWCAD-zie. Szukam wyszukiwania tekstu i edycji długości linii do zadanej długości. W pomocy napisane jest, jaką ikonę mam kliknąć w menu edycja, ale tej ikonki nie ma. Coś ją chyba zeżarło. PZDR W.LABOCHA Cytuj
pawmal Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2013 Witam Jeśli korzysta Pan z polskiej wersji językowej ZWCAD+ 2012, to proszę użyć poleceń PRZEDŁUŻ, ZNAJDŹ. Jeśli chciałby Pan użyć poleceń angielskich, to prosze wpisać je z podkreśleniem _LENGTHEN, _FIND. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi