W.Labocha Posted February 18, 2013 Report Share Posted February 18, 2013 Wstawiłem zasłony w modelu (ZWCAD+). W modelu i na podglądzie wydruku zasłony są, a na wydruku nie ma. Jak otwieram ten plik w starszej wersji "2011.06.30(16923)" wszystko jest w porządku. Czy to jest jakiś problem, czy czegoś nie wiem? Załączam plik z tym problemem. Plik z zasłonami.dwg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmatusz3 Posted February 18, 2013 Report Share Posted February 18, 2013 Witam, a jaką wersję ZWCAD+ Pan posiada? W wersji Polecenie: vernum VERNUM = "2012.12.14(8707)" (tylko do odczytu) chyba drukuje się dobrze. W załączeniu PDF. Pozdrawiam Plik z zasłonami.pdf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
W.Labocha Posted February 24, 2013 Author Report Share Posted February 24, 2013 Wersję posiadam jak w podpisie 2012.11.29 (8448) PZDR W.Labocha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawmal Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 Witam Najnowsza dostepna wersja jest z 14.12.2012r. Kłopot z wydrukiem na Pana arkuszu, być może spowodowany jest przyciętą rzutnią. Przy wydruku z modelu i na nowo utworzonym arkuszu wydaje się, że wydruk jest prawidłowy. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
W.Labocha Posted February 28, 2013 Author Report Share Posted February 28, 2013 Witam Najnowsza dostepna wersja jest z 14.12.2012r. Kłopot z wydrukiem na Pana arkuszu, być może spowodowany jest przyciętą rzutnią. Przy wydruku z modelu i na nowo utworzonym arkuszu wydaje się, że wydruk jest prawidłowy. Pozdrawiam Ściągnąłem najnowszą wersję i na razie próbuję zlokalizować opcje, z których korzystałem w poprzednim ZWCAD-zie. Szukam wyszukiwania tekstu i edycji długości linii do zadanej długości. W pomocy napisane jest, jaką ikonę mam kliknąć w menu edycja, ale tej ikonki nie ma. Coś ją chyba zeżarło. PZDR W.LABOCHA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawmal Posted March 1, 2013 Report Share Posted March 1, 2013 Witam Jeśli korzysta Pan z polskiej wersji językowej ZWCAD+ 2012, to proszę użyć poleceń PRZEDŁUŻ, ZNAJDŹ. Jeśli chciałby Pan użyć poleceń angielskich, to prosze wpisać je z podkreśleniem _LENGTHEN, _FIND. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts