Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wstawiłem zasłony w modelu (ZWCAD+). W modelu i na podglądzie wydruku zasłony są, a na wydruku nie ma.

Jak otwieram ten plik w starszej wersji "2011.06.30(16923)" wszystko jest w porządku.

Czy to jest jakiś problem, czy czegoś nie wiem?

Załączam plik z tym problemem.

Plik z zasłonami.dwg

Opublikowano

Witam

Najnowsza dostepna wersja jest z 14.12.2012r. Kłopot z wydrukiem na Pana arkuszu, być może spowodowany jest przyciętą rzutnią. Przy wydruku z modelu i na nowo utworzonym arkuszu wydaje się, że wydruk jest prawidłowy.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam

Najnowsza dostepna wersja jest z 14.12.2012r. Kłopot z wydrukiem na Pana arkuszu, być może spowodowany jest przyciętą rzutnią. Przy wydruku z modelu i na nowo utworzonym arkuszu wydaje się, że wydruk jest prawidłowy.

Pozdrawiam

Ściągnąłem najnowszą wersję i na razie próbuję zlokalizować opcje, z których korzystałem w poprzednim ZWCAD-zie. Szukam wyszukiwania tekstu i edycji długości linii do zadanej długości.

W pomocy napisane jest, jaką ikonę mam kliknąć w menu edycja, ale tej ikonki nie ma. Coś ją chyba zeżarło.

PZDR

W.LABOCHA

Opublikowano

Witam

Jeśli korzysta Pan z polskiej wersji językowej ZWCAD+ 2012, to proszę użyć poleceń PRZEDŁUŻ, ZNAJDŹ. Jeśli chciałby Pan użyć poleceń angielskich, to prosze wpisać je z podkreśleniem _LENGTHEN, _FIND.

Pozdrawiam