Jarek Opublikowano 17 godzin temu Zgłoś Opublikowano 17 godzin temu Istnieje możliwość zwiększenia miejsc po przecinku do dwóch w oznaczanych warstwicach? Cytuj
Adam Klaczek Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu Oznaczanie warstwic wyświetla we właściwościach Wzniesienie, z dokładnością do 2 miejsc po przecinku, o ile drugim nie jest 0: Natomiast opisywanie warstwic zależy od ustawionej dokładności jednostek (_UNITS). Tu - białe dokładność do 4 miejsc, a żółte do 2 miejsc: Cytuj
Jarek Opublikowano 4 godziny temu Autor Zgłoś Opublikowano 4 godziny temu Zanim zdecydowałem się zadać powyższe pytanie sprawdziłem jednostki rysunku. U mnie to wygląda jak na załączonym zrzucie. Cytuj
pawmal Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu A najnowszej kompilacji ZWTraffic 2026 można ustawić miejsca po przecinku przez JEDN (_UNIT). Link do pobrania poniżej: ZWTraffic_2026__PL.exe Cytuj
Jarek Opublikowano 2 godziny temu Autor Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu Czyli w wersji ZWTraffic 2023 nie ustawię ilości miejsc po przecinku? Cytuj
pawmal Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu Obawiam się, że w tej wersji była ustawiona dokładność do jednego miejsca po przecinku. Jeśli rysunek był w metrach, to dokładność opisu warstwic była do 10cm, co było do tej pory wystarczające. Możliwość sterownia dokładnością opisu warstwic przez UNITS została dodana później. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi