GrzegorzBe Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 (edytowane) Witam. Znalazłem aktualizację pod adresem: http://www.zwsoft.com/download/ Teraz jest pytanie jak dokonać aktualizacji. Po ściągnięciu ZWCAD+ 2012 SP1z wyżej wymienionej strony i po odpaleniu programu dostaję komunikat: "Program o tej samej wersji znajduje się w komputerze" Można kliknąć "zmień" ale wtedy ikona "instaluj" jest nieaktywna... Edytowane 13 Grudnia 2012 przez GrzegorzBe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Witam Aktualizację instaluje się w ten sposób, że najpierw trzeba zdeinstalować wersję istniejącą. Po deinstalacji należy jeszcze raz uruchomić plik instalacyjny. Nie powinno być problemu z instalacją. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzBe Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 ściągnąłem początkowo zły plik, teraz pobrałem "ZWCAD+ 2012 SP1 Update Package" i wszystko jest OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogalxxx Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 wciaz gubi formatowanie i zawartosc tabelek przy kopiowaniu z modelu do layoutów :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Witam Dziękuję za inforamcję. Będziemy to dokładnie sprawdzać. Myślę, że w tym wypadku, tabelkę można umieścić w przestrzeni papieru korzystając z rzutni. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogalxxx Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 tak, jest to "jakies" obejście. trzymam kciuki zeby "obchodzic" trzeba bylo jak najmniej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_ Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Aktualizacja SP1 nie wniosła żadnych zmian w funkcje na których poprawę liczyłem. Funkcja 'BIND' nadal nie działa. Bind/bind po prostu nie działa, a bind/insert wstawia wszystkie warstwy (łącznie ze zamrożonymi) z rysunku podkładanego. Druk DWG TO PDF dalej jest nie do przyjęcia. Co przy większej ilości rysunków uniemożliwia korzystanie z opcji Publish i każdy rysunek z osobna trzeba drukować korzystając z alternatywnej drukarki PDF. Czyli nadal bez chociażby jednej licencji AutoCADa w pracowni się nie obejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogalxxx Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 gdybym nie mial w biurze produktu autodesku, to bylbym zdecydowanie zły na to, ze namówiłem szefowa na tańszy "zamiennik". a tak jestem tylko poirytowany... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszynski Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Witam Dziękuję za zgłoszenie. Temat bindowania konsultujemy z producentem ZWCADa. W sprawie drukowania niestety pozostaje używanie zewnętrznych programów. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzBe Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Czy jest możliwość odinstalowania ZWCAD+ 2012 SP1? Czy też pozostaje jedynie ponowna instalacja programu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Witam Zawsze można zdeinstalować obecną wersję i zainstalować inną. Nie sądzę, aby po zainstalowaniu samego "Update Package", został utworzony inny deinstalator. Proszę sprawdzić w Panelu sterowania->Dodaj lub usuń programy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi