GrzegorzBe Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2012 (edytowane) Witam. Znalazłem aktualizację pod adresem: http://www.zwsoft.com/download/ Teraz jest pytanie jak dokonać aktualizacji. Po ściągnięciu ZWCAD+ 2012 SP1z wyżej wymienionej strony i po odpaleniu programu dostaję komunikat: "Program o tej samej wersji znajduje się w komputerze" Można kliknąć "zmień" ale wtedy ikona "instaluj" jest nieaktywna... Edytowane 13 Grudnia 2012 przez GrzegorzBe
pawmal Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2012 Witam Aktualizację instaluje się w ten sposób, że najpierw trzeba zdeinstalować wersję istniejącą. Po deinstalacji należy jeszcze raz uruchomić plik instalacyjny. Nie powinno być problemu z instalacją. Pozdrawiam
GrzegorzBe Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2012 ściągnąłem początkowo zły plik, teraz pobrałem "ZWCAD+ 2012 SP1 Update Package" i wszystko jest OK
rogalxxx Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2012 wciaz gubi formatowanie i zawartosc tabelek przy kopiowaniu z modelu do layoutów :(
pawmal Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2012 Witam Dziękuję za inforamcję. Będziemy to dokładnie sprawdzać. Myślę, że w tym wypadku, tabelkę można umieścić w przestrzeni papieru korzystając z rzutni. Pozdrawiam
rogalxxx Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2012 tak, jest to "jakies" obejście. trzymam kciuki zeby "obchodzic" trzeba bylo jak najmniej...
Krzysiek_ Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2012 Aktualizacja SP1 nie wniosła żadnych zmian w funkcje na których poprawę liczyłem. Funkcja 'BIND' nadal nie działa. Bind/bind po prostu nie działa, a bind/insert wstawia wszystkie warstwy (łącznie ze zamrożonymi) z rysunku podkładanego. Druk DWG TO PDF dalej jest nie do przyjęcia. Co przy większej ilości rysunków uniemożliwia korzystanie z opcji Publish i każdy rysunek z osobna trzeba drukować korzystając z alternatywnej drukarki PDF. Czyli nadal bez chociażby jednej licencji AutoCADa w pracowni się nie obejdzie.
rogalxxx Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2012 gdybym nie mial w biurze produktu autodesku, to bylbym zdecydowanie zły na to, ze namówiłem szefowa na tańszy "zamiennik". a tak jestem tylko poirytowany... :P
kruszynski Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2012 Witam Dziękuję za zgłoszenie. Temat bindowania konsultujemy z producentem ZWCADa. W sprawie drukowania niestety pozostaje używanie zewnętrznych programów. Pozdrawiam
GrzegorzBe Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2012 Czy jest możliwość odinstalowania ZWCAD+ 2012 SP1? Czy też pozostaje jedynie ponowna instalacja programu?
pawmal Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2012 Witam Zawsze można zdeinstalować obecną wersję i zainstalować inną. Nie sądzę, aby po zainstalowaniu samego "Update Package", został utworzony inny deinstalator. Proszę sprawdzić w Panelu sterowania->Dodaj lub usuń programy. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi