marcin.koscielny Opublikowano Piątek o 09:13 Zgłoś Opublikowano Piątek o 09:13 Mam problem z ZW CAD Pro w wersji 2021. Na jednym ze stanowisk w żaden sposób nie chce wyświetlić się okno właściwości. Po naciśnięciu ctrl + 1 na pasku komend pojawia się _polecenie: properties ale nic się nie wyświetla. Próbowałem importować wszystkie ustawienia z innego stanowiska i nie dało to efektu. Próbla przeniesienia poprzez ctrl+1 i następnie lewy alt+ spacja i strzałki też nie działa. Cytuj
Adam Klaczek Opublikowano Piątek o 09:20 Zgłoś Opublikowano Piątek o 09:20 Proszę spróbować odzyskać przez CUI: Pokazałem dla interfejsu wstążkowego. Cytuj
marcin.koscielny Opublikowano Piątek o 09:53 Autor Zgłoś Opublikowano Piątek o 09:53 Spróbowałem, okno niestety się nie pojawia. Cytuj
Adam Klaczek Opublikowano Piątek o 10:26 Zgłoś Opublikowano Piątek o 10:26 Jeżeli interfejs jest klasyczny, to trzeba taki zaznaczyć w lewym górnym oknie. Włączyć wyświetlanie na tak, a dokowanie po lewej (bo tam zaczynają się współrzędne dla ekranu, a nie wiadomo gdzie się kończą, jeśli była inna rozdzielczość lub więcej monitorów) Cytuj
marcin.koscielny Opublikowano Piątek o 10:27 Autor Zgłoś Opublikowano Piątek o 10:27 Wykonałem reinstalację i zadziałało. Cytuj
Marek-M Opublikowano Piątek o 10:47 Zgłoś Opublikowano Piątek o 10:47 Czasami takie numery dzieją się przy pracy na dwóch ekranach, gdy jeden z nich zostanie odłączony i właśnie na nim może pojawiać się okienko z komunikatem. Okno z właściwościami też może wyświetlać się na innym (brakującym ekranie), gdy nie jest ono zadokowane do boku aplikacji. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi