marcin.koscielny Posted May 9 Report Posted May 9 Mam problem z ZW CAD Pro w wersji 2021. Na jednym ze stanowisk w żaden sposób nie chce wyświetlić się okno właściwości. Po naciśnięciu ctrl + 1 na pasku komend pojawia się _polecenie: properties ale nic się nie wyświetla. Próbowałem importować wszystkie ustawienia z innego stanowiska i nie dało to efektu. Próbla przeniesienia poprzez ctrl+1 i następnie lewy alt+ spacja i strzałki też nie działa. Quote
Adam Klaczek Posted May 9 Report Posted May 9 Proszę spróbować odzyskać przez CUI: Pokazałem dla interfejsu wstążkowego. Quote
marcin.koscielny Posted May 9 Author Report Posted May 9 Spróbowałem, okno niestety się nie pojawia. Quote
Adam Klaczek Posted May 9 Report Posted May 9 Jeżeli interfejs jest klasyczny, to trzeba taki zaznaczyć w lewym górnym oknie. Włączyć wyświetlanie na tak, a dokowanie po lewej (bo tam zaczynają się współrzędne dla ekranu, a nie wiadomo gdzie się kończą, jeśli była inna rozdzielczość lub więcej monitorów) Quote
Marek-M Posted May 9 Report Posted May 9 Czasami takie numery dzieją się przy pracy na dwóch ekranach, gdy jeden z nich zostanie odłączony i właśnie na nim może pojawiać się okienko z komunikatem. Okno z właściwościami też może wyświetlać się na innym (brakującym ekranie), gdy nie jest ono zadokowane do boku aplikacji. Quote
Recommended Posts