juzef90 Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 Jak w temacie mialbym ogromna prośbę gdyż potrzebuje jakis w miare ogar nięty program w języku lisp jakikolwiek byleby nie bylo to "hello world" ;D hehe mam napisać sprawozdanie o tym języku i podac przyklad programu a wogóle go nie znam więc mialbym wielką prośbę do was a nie mogę nic znależć. Z Góry Dziękuje:) P.S. Potrzebuje kompletny kod programu. Cytuj
dmatusz3 Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 http://zwcad.pl/zwcad-pomoc/kurs-lisp.html Cytuj
juzef90 Opublikowano 31 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 spoko dzieki wielkie mam juz kod a jakim programem i jak to uruchomic?? Cytuj
kruszynski Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 Do edycji wystarczy zwykły Notatnik. Uruchomić można w ZWCAD w Narzędzia->Wczytaj aplikację(lisp), przycisk dodaj plik. Wskazujemy plik *.lsp uruchamiamy polecenie zdefiniowane w kodzie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi