RKEMOR Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Czy istnieje możliwość w ZwCadzie kalibracja drukarki? Tzn. sprawienie aby prostokąt 100x100mm po wydrukowaniu mierzył 100x100 a nie 99x101mm. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszynski Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Sam ZWCAD nie udostępnia takich funkcji. Być może w sterowniku drukarki znajdzie Pan odpowiednie ustawienia. Być może pomogłaby akualizacja sterownika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RKEMOR Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Sterownik drukarki niestety takiej możliwości nie ma :cry: Wiem, że autocad umożliwia kalibrację wiec miałem nadzieję, że ZWCAD rownież... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RKEMOR Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Sterownik drukarki niestety takiej możliwości nie ma :cry: Wiem, że autocad umożliwia kalibrację wiec miałem nadzieję, że ZWCAD rownież... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Proszę napisać, jaki model drukarki Pan posiada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RKEMOR Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 HP Deskjet 1280 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi