jolinho Opublikowano 27 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego Witam. Przed momentem robiłem oczyszczanie dysku C i po uruchomieniu ZW nie mam ikon. Wie ktoś może jak to naprawić? Pierwszy raz takie coś mnie spotyka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolinho Opublikowano 27 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego (edytowane) Dziwne że nie ma też menu górnego a pojawiła się tam jakaś jednostka testowa. Pliki otwierają się normalnie ale ikony i menu się nie pojawiają. Edytowane 27 Lutego przez jolinho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 27 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego ZWCAD w tej wersji używał ikon w plikach graficznych, które były tworzone podczas instalacji. Jeśli te pliki zostały usunięte, to raczej pozostaje tylko ponowna instalacja programu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 28 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego Można spróbować także przywrócić program do ustawień fabrycznych przez reset profilu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolinho Opublikowano 28 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego Przeryłem neta w te i na zad i instaluje na nowo. Szkoda czasu... Dzięki Panowie za pochylenie się nad tematem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi