racer Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 witam. dzisiaj przy pracy w zwcadzie wyskoczył mi dziwny problem nie wiem może cos wcisnęłam a teraz nie umiem tego wyłączyć. przykładowo rysuję linię a następnie chce od jej jednego końca pociągnąć drugą linię czyli najeżdżam na jej koniec pokazuje mi się kwadracik oznaczający jeden koniec klikam rysuję linie ale po przybliżeniu okazuję się ze linia narysowała się w odległości 0.01 od punktu oznaczonego jako koniec linii. mam nadzieję że dobrze wytłumaczyłam o co mi chodzi. dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 http://forum.projektuje.net/zanim-wyslesz-posta-prosze-przeczytaj-vt234.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszynski Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Proszę sprawdzić jaką ma Pan wersję, może Pan to sprawdzić wpisując polecenie vernum. Stwierdziliśmy takie zachowanie w pierwszej wersji ZWCAD 2011. Prawdopodobnie wystarczy zainstalować aktualizację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
racer Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 "2010.11.25(16241)" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszynski Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 W tej wersji występuje opisany przez Pana problem. Najnowsze wersje programu dostępne są na stronie: ZWCAD.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
racer Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 czyli wystarczy zaktualizować program? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszynski Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 tak. Należy odinstalować posiadany program i zainstalować pobrany ze strony. Proszę pamiętać, że jeśli posiada Pan program zabezpieczony kluczem sprzętowym, należy klucz wyjąć z komputera na czas odinstalowania ZWCADa i instalacji nowej wersji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
racer Opublikowano 14 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi