Jarek Opublikowano 25 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2023 zwcad pofessional 2023 vernum = "23.20_2022.12.03(#4996-a5f007e30b8)_x64" Niby nic takiego ale po którymś razie lekko frustruje (zrzut ekranu w załączniku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 25 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2023 Czy ten pasek pojawia się w określonych sytuacjach czy zawsze? Czy instalował Pan ZWCAD 2024? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 26 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2023 Ciężko stwierdzić. Zawsze to nie. Tak instalowałem. Próbowałem zainstalować również wersję specjalną zwcad 2023 SP2.1, myślałem, że to pomoże. Bez powodzenia. Nie mam możliwości jej instalacji. Pan z serwisu pomocy zwcada "poradził" mi abym pozostał przy starszej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 26 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2023 Witam, można spróbować przełączyć menedżer warstw na klasyczny przez wpisanie LAYERDLGMODE na 0 i sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 27 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2023 W tym przypadku chyba traci się możliwość dokowania okna, z którego korzystam. Czy ktoś na forum potrafi wytłumaczyć mi dlaczego nie mogę skorzystać z instalacji wersji specjalnej zwcad 2023 SP2.1? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 27 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2023 Godzinę temu, Jarek napisał: Czy ktoś na forum potrafi wytłumaczyć mi dlaczego nie mogę skorzystać z instalacji wersji specjalnej zwcad 2023 SP2.1? Czy może Pan nam zdradzić jaki jest problem przy tej instalacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 27 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2023 Ten problem był omawiany niedawno w osobnym temacie. W moim przypadku po zainstalowaniu wersji specjalnej i po aktywowaniu licencji program zawsze startuje jako testowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 27 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2023 Dziękuję za informacje, wysłałem Panu kod programowy do aktywacji programu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi