yamshabart Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 witam mam problem odnosnie wydruku arkusza na którym zamieściłem rzutnie zarówno 2d jak i 3d w stylu z ukrytymi niewidocznymi liniami. Na ekranie wszystko wyglada cacy ale drukując drukuje wszystkie linie głównie chodzi mi o druk do pdf ale to chyba nie ma różnicy bo na drukarce w podgladzie wydruku wygląda podobnie sytuacja... nie mam pomysłu jak to zrobić ----------- vernum = "2010.11.25(16241)" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Wydruk ze stylami wizualnymi nie został do końca opracowany. Sprawę zgłaszaliśmy producentowi programu. Dziękuję za zwrócenie na to uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamshabart Opublikowano 11 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 czyli że nie ma szans żeby to naprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assgarth Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 czyli że nie ma szans żeby to naprawić? Szansa jest, ale trzeba poczekać. Zbiór poprawek pojawi się dopiero w nowej kompilacji programu, a do tego czasu spróbuj może użyć Bullzip PDF Printer: http://www.google.pl/search?aq=f&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=Bullzip+PDF+Printer Jeśli to nie pomoże, to jeszcze pokombinuj z jakimś DWG Viewer: http://www.google.pl/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=viewer+dwg pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamshabart Opublikowano 12 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 NO TROCHE SIE ZAWIODŁEM. BĘDĘ MUSIAŁ KOMBINOWAĆ A NOWY PROGRAM KOSZTUJE... ALE DZIEKI WIELKIE DAM ZNAC JAK ZNAJDE ROZWIĄZANIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Czy może Pan wstawić taki rysunek na forum, albo ewentualnie na maila? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assgarth Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 NO TROCHE SIE ZAWIODŁEM. BĘDĘ MUSIAŁ KOMBINOWAĆ A NOWY PROGRAM KOSZTUJE... ALE DZIEKI WIELKIE DAM ZNAC JAK ZNAJDE ROZWIĄZANIE Z tego co ma Pan napisane w stopce wnioskuję, że używana wersja ZwCAD nie jest najnowsza. Przesłanie rysunku może faktycznie wyjaśnić sprawę. Zanim zapadnie decyzja kupna innego programu, można sprawdzić jak wygląda sprawa w aktualnej wersji obecnie używanego programu. Wszystkie produkty są rozwijane i poprawiane - nawet AutoCAD. Taka sugestia: pisanie z CapsLock jest źle widziane na forach internetowych i prośba o nie stosowanie takich metod - nie przyspieszy to sprawy, a może tylko zniechęcić pozostałych użytkowników do przeczytania umieszczonej treści. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamshabart Opublikowano 12 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 przepraszam za Capsa po prostu w firnie na rysunkach pisze wszystko drukowanymi i tak zapomniało mi się jakoś. Jestem nowy w ZwCadzie cały czas pracowałem na AutoCadzie. Może głupie pytanie ale skąd mogę pobrać uaktualnienie lub najnowszą i jakie vernum powinno wtedy być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Najnowszą wersję ZWCAD z dnia 30.06.2011 (16923) można pobrać z poniższych linków: wersja językowa PL http://plikicad.net/ftp/ZWCAD_2011_PL_aktualny.php wersja językowa ENG http://plikicad.net/ftp/ZWCAD_2011_ENG_aktualny.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Jeśli chodzi o style wizualne, to proszę zobaczyć na film. Są tam 2 rzutnie, z różnymi ustawieniami. Pozdrawiam style-wizualne.avi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamshabart Opublikowano 12 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 dmatusz3 jesteś boski właśnie o to mi chodziło dzięki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi