alf Opublikowano 1 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 DWidok_Skrecenie.lspDWidok_Skrecenie_DWS2.lsp Prośbao zweryfikowanie pod ZW22 bardzo przydatnego lispa obracającego wido bez obrotu i zmiany współrzędncyh. Bez niego jak bez rąk, męka straszna. Pod zw2018 działa prawidłowo wersja lispa "DWS". Ta druga DWS2, nie pamiętam, chyba była dostosowywana pod zw21. Terz ani jedna ani druga nie działa prawidłowo w zw22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 1 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 Sprawdziłem pod ZWCAD 2022 skrypt DWidok_Skrecenie.lsp i według mnie działa poprawnie (zarówno polecenie DWS jak i 0). Zamieszczam film, jak skrypt pracuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alf Opublikowano 4 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 to był jakiś tymczasowy błąd w programie, nie odkryłam z jakiego powodu. Po wyłączeniu i ponownym włączeniu zwcada 22 (wstrzymywałam się, bo miałam dużą ilość plików w nim otworzonych) zaczeło działać ok. Na razie błąd się nie powtórzył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi