alf Posted October 1, 2021 Report Share Posted October 1, 2021 DWidok_Skrecenie.lspDWidok_Skrecenie_DWS2.lsp Prośbao zweryfikowanie pod ZW22 bardzo przydatnego lispa obracającego wido bez obrotu i zmiany współrzędncyh. Bez niego jak bez rąk, męka straszna. Pod zw2018 działa prawidłowo wersja lispa "DWS". Ta druga DWS2, nie pamiętam, chyba była dostosowywana pod zw21. Terz ani jedna ani druga nie działa prawidłowo w zw22 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmatusz3 Posted October 1, 2021 Report Share Posted October 1, 2021 Sprawdziłem pod ZWCAD 2022 skrypt DWidok_Skrecenie.lsp i według mnie działa poprawnie (zarówno polecenie DWS jak i 0). Zamieszczam film, jak skrypt pracuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alf Posted October 4, 2021 Author Report Share Posted October 4, 2021 to był jakiś tymczasowy błąd w programie, nie odkryłam z jakiego powodu. Po wyłączeniu i ponownym włączeniu zwcada 22 (wstrzymywałam się, bo miałam dużą ilość plików w nim otworzonych) zaczeło działać ok. Na razie błąd się nie powtórzył. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts