perlon Opublikowano 28 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 (edytowane) Takie dziwne zachowanie multilidera z różnymi kolorami tekstu. Grubość linii dla całego obiektu multilidera ( ramka, odnośnik i tekst) jest brana na podstawie koloru pierwszego wiersza a raczej znaku w napisie a nie wg faktycznego koloru obiektu. Na początku prezentacji jest wersja 2020 w której wszystko jest jak nalezy. 2004PT_K04.dwg Edytowane 28 Września 2021 przez perlon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 28 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 Dziękuję za informacje. Czy mógłby Pan podesłać plik oce_9300.ctb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perlon Opublikowano 28 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 (edytowane) W załączeniu. Ale to nie ma znaczenia jakie są ustawienia. Ważne że nie drukuje się ctb wg koloru encji tylko koloru jaki ma tekst lub pierwsza litera tekstu. Tego dobrze jeszcze nie wyczaiłem. W 2020 nie ma tego efektu w 2022 jest a ctb mam to samo kopiowane na wszystkie maszyny. _Oce 9300.ctb Edytowane 28 Września 2021 przez perlon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 29 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 Dziękuję za informację. Sprawdziłem to i przekazałem do ZWSOFT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi