perlon Opublikowano 28 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 Nie wiem czy było zgłaszane ale w 2022 jak się rysuje kontynuację wymiaru i jest zaznaczony osnap PERPENDICULAR to złapanie czegokolwiek graniczy z cudem. BKW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BKW Opublikowano 28 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 41 minut temu, perlon napisał: Nie wiem czy było zgłaszane ale w 2022 jak się rysuje kontynuację wymiaru i jest zaznaczony osnap PERPENDICULAR to złapanie czegokolwiek graniczy z cudem. Potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 28 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 Przekażemy to do analizy. W takim przypadku dobrym pomysłem jest też nadpisanie uchwytu przez Shift + PPM (prawy przycisk myszy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perlon Opublikowano 28 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 Raczej na stałe wyłączenie trybu perpendicular i włączanie Shift+PPM w razie potrzeby. Opisane zachowanie jest jednak bugiem do poprawy. DIMABASELINE działa prawidłowo, DIMCONTINUE się krzaczy. Być może jeszcze inne tryby wymiarów ale tego jeszcze nie potwierdziłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BKW Opublikowano 13 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 vernum = "22.10_2021.09.23(8f1be26e226)_x64" Błąd w dalszym ciągu występuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi