perlon Posted September 28, 2021 Report Share Posted September 28, 2021 Nie wiem czy było zgłaszane ale w 2022 jak się rysuje kontynuację wymiaru i jest zaznaczony osnap PERPENDICULAR to złapanie czegokolwiek graniczy z cudem. BKW 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BKW Posted September 28, 2021 Report Share Posted September 28, 2021 41 minut temu, perlon napisał: Nie wiem czy było zgłaszane ale w 2022 jak się rysuje kontynuację wymiaru i jest zaznaczony osnap PERPENDICULAR to złapanie czegokolwiek graniczy z cudem. Potwierdzam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawmal Posted September 28, 2021 Report Share Posted September 28, 2021 Przekażemy to do analizy. W takim przypadku dobrym pomysłem jest też nadpisanie uchwytu przez Shift + PPM (prawy przycisk myszy). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
perlon Posted September 28, 2021 Author Report Share Posted September 28, 2021 Raczej na stałe wyłączenie trybu perpendicular i włączanie Shift+PPM w razie potrzeby. Opisane zachowanie jest jednak bugiem do poprawy. DIMABASELINE działa prawidłowo, DIMCONTINUE się krzaczy. Być może jeszcze inne tryby wymiarów ale tego jeszcze nie potwierdziłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BKW Posted October 13, 2021 Report Share Posted October 13, 2021 vernum = "22.10_2021.09.23(8f1be26e226)_x64" Błąd w dalszym ciągu występuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts