rmj Posted August 31, 2021 Report Posted August 31, 2021 Dzień Dobry Posiadam ZWCAD 2018 wersja PRO W jaki sposób przywrócić okno wyboru plików shx ? Przypadkowo zaznaczyłem opcję aby zapamiętał wybór i nie pytał ponownie Quote
Chris Posted September 1, 2021 Report Posted September 1, 2021 Witam, proszę otworzyć okno OPCJI (OPTIONS), przejść na zakładkę USER PREFERENCES (USTAWIENIA UŻYTKOWNIKA), wybrać opcje ukrywania okien (HIDE MESSAGE SETTINGS). W tym okienku można włączyć lub wyłączyć poszczególne opcje odpowiedzialne za pojawianie się okien. dmatusz3 1 Quote
rmj Posted September 1, 2021 Author Report Posted September 1, 2021 Dzięki. Faktycznie mam możliwość zaznaczenia, odznaczenia tej opcji. Niestety nie działa u mnie :-( Quote
dmatusz3 Posted September 1, 2021 Report Posted September 1, 2021 Okno się pojawi tylko wtedy gdy w otwieranym rysunku są użyte czcionki, których brakuje w systemie. Quote
Recommended Posts