kruszynski Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Chcielibyśmy zorganizować seminarium, czy też warsztaty poświęcone zagadnieniom ułatwienia pracy w programie ZWCAD. Tematy, które będziemy chcieli poruszyć mogą dotyczyć używania cech programu takich jak tworzenie własnych menu, automatyzacji poleceń przez skrypty. Możemy też poruszyć tematy wiele bardziej zaawansowane jak tworzenie nakładek w językach LISP lub VBA. Osoby chętne do udziału w takim spotkaniu, prosiłbym o informację na forum lub kontakt mailowy pod adresem pomoc@dobrycad.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2P Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Ciekawy pomysł! Możliwość udziału zależy jednak również od lokalizacji geograficznej ;) seminarium :) Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruzin Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Pomysł jak dla mnie bardzo dobry, nie wiem tylko na ile interesujący dla przeciętnego użytkownika. Ja również ewentualną swoją obecność uzależniałbym także od miejsca organizacji takiego seminarium. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Myślimy o przeprowadzeniu seminarium online. Potrzebne byłoby: - dostęp do internetu, - przeglądarka lub specjalny programik, - mikrofon (ewentualnie) i głośniki. Wstępny termin to koniec maja ÷ początek czerwca. Postaramy się wkrótce przygotować plan szkolenia. Gdyby mieli Państwo jakieś propozycje - zapraszamy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi