2P Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 Dziś zauważyłem takie coś: W oknie edycji wartości argumentów dla bloku już wstawionego (_ATTEDIT) nie mogę wpisać literki "ż" korzystając z rAlt+Z. Inne tzw. polskie znaki z ogonkami wklepuje się bezproblemowo, a "ż" nie :( Tylko u mnie tak jest, czy błędzik w ZW :) ? _VERNUM = "2010.11.25(16241)" Link to comment Share on other sites More sharing options...
kruszynski Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 Dziękuję za zgłoszenie, przekażemy problem Producentom programu. Jako rozwiązanie obejściowe mogę zasugerować wpisywanie wartości atrybutów w oknie właściwości, tam można wpisywać wszystkie polskie znaki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2P Posted March 22, 2011 Author Report Share Posted March 22, 2011 "ż" używam tak rzadko, że wystarczy mi opcja Ctrl+C i Ctrl+V jako możliwość wpisywania literki w oknie atrybutów :) Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
KBR Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 Ja też to zauważyłem, ale myślałem że to problem tylko u mnie związany z ładowaniem czcionek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts