2P Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Dziś zauważyłem takie coś: W oknie edycji wartości argumentów dla bloku już wstawionego (_ATTEDIT) nie mogę wpisać literki "ż" korzystając z rAlt+Z. Inne tzw. polskie znaki z ogonkami wklepuje się bezproblemowo, a "ż" nie :( Tylko u mnie tak jest, czy błędzik w ZW :) ? _VERNUM = "2010.11.25(16241)" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszynski Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Dziękuję za zgłoszenie, przekażemy problem Producentom programu. Jako rozwiązanie obejściowe mogę zasugerować wpisywanie wartości atrybutów w oknie właściwości, tam można wpisywać wszystkie polskie znaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2P Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 "ż" używam tak rzadko, że wystarczy mi opcja Ctrl+C i Ctrl+V jako możliwość wpisywania literki w oknie atrybutów :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KBR Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Ja też to zauważyłem, ale myślałem że to problem tylko u mnie związany z ładowaniem czcionek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi