Strzelba Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Po aktualizacji ZWCAD'a z v2018 do v2021 mam problem. Wszystkie moje stare projekty wykonane w v2018 otwierają się w v2021 jako utworzone przez wersję edukacyjną-nie dla użytku komercyjnego. Aktualizację wykonałem zgodnie z procedurą: najpierw zwrot licencji v2018, deinstalacja, a następnie instalacja i aktywacja online v2021. Czy jest jakiś sposób na rozwiązanie tego problemu? Mam wiele rozgrzebanych i niedokończonych tematów, które rysowałem w v2018. Teraz nie mogę ich dokończyć w v2021 ze względu na ograniczenia wersji edu. Pozdrawiam, Tomasz. Cytuj
dmatusz3 Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Jutro rano będziemy się kontaktować i zobaczymy co się stało. Czy ten komunikat uniemożliwia pracę na rysunku (np. brak możliwości zapisu i edycji)? Cytuj
pawmal Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Witam, Informacja o wersji EDU zapisywana jest w rysunku i to nie ma nic wspólnego z przejściem na 2021. Proszę o bezpośredni kontakt na priv lub na pomoc. Cytuj
Strzelba Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Dziękuję za pomoc priv @dmatusz3i @pawmal. EDUCHECK pomogło, choć dalej nie rozumiem, dlaczego projekty zrobione od początku do końca w pełnej v2018_PRO były wykrywane jako vEDU. Pozdrawiam, Tomasz. Cytuj
pawmal Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Wystarczy, że jeden element zostanie skopiowany z rysunku EDU (nawet nieświadomie) i taki komunikat będzie się pojawiał. Wyświetlanie tego komunikatu jest niezależne od komercyjnej licencji. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi