Strzelba Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Po aktualizacji ZWCAD'a z v2018 do v2021 mam problem. Wszystkie moje stare projekty wykonane w v2018 otwierają się w v2021 jako utworzone przez wersję edukacyjną-nie dla użytku komercyjnego. Aktualizację wykonałem zgodnie z procedurą: najpierw zwrot licencji v2018, deinstalacja, a następnie instalacja i aktywacja online v2021. Czy jest jakiś sposób na rozwiązanie tego problemu? Mam wiele rozgrzebanych i niedokończonych tematów, które rysowałem w v2018. Teraz nie mogę ich dokończyć w v2021 ze względu na ograniczenia wersji edu. Pozdrawiam, Tomasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Jutro rano będziemy się kontaktować i zobaczymy co się stało. Czy ten komunikat uniemożliwia pracę na rysunku (np. brak możliwości zapisu i edycji)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Witam, Informacja o wersji EDU zapisywana jest w rysunku i to nie ma nic wspólnego z przejściem na 2021. Proszę o bezpośredni kontakt na priv lub na pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzelba Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Dziękuję za pomoc priv @dmatusz3i @pawmal. EDUCHECK pomogło, choć dalej nie rozumiem, dlaczego projekty zrobione od początku do końca w pełnej v2018_PRO były wykrywane jako vEDU. Pozdrawiam, Tomasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Wystarczy, że jeden element zostanie skopiowany z rysunku EDU (nawet nieświadomie) i taki komunikat będzie się pojawiał. Wyświetlanie tego komunikatu jest niezależne od komercyjnej licencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi