Mirrro Posted April 24, 2021 Report Share Posted April 24, 2021 Dzień dobry, Mam problem ze skalą rzutni. Chcę ustalić skalę rzutni i jak kliknę w ikonę "zobacz skalę" niestety program nie wyświetla mi dostępnych skal. Mam tylko kolumnę z poziomymi paskami. Proszę o podpowiedź co robię źle lub co wyłączyłem lub co należy zrobić aby zaczęło działać jak dawniej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmatusz3 Posted April 24, 2021 Report Share Posted April 24, 2021 Dzień dobry, proszę zrestartować program i zobaczyć na pustym pliku czy skale się pojawią. Następnie proszę spróbować otworzyć ten plik i zobaczyć czy jest poprawnie. Jeśli nie to proszę podesłać w miarę możliwości rysunek w wiadomości prywatnej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawmal Posted April 26, 2021 Report Share Posted April 26, 2021 W dniu 24.04.2021 o 17:37, Mirrro napisał: Mam tylko kolumnę z poziomymi paskami. Proszę o podpowiedź co robię źle lub co wyłączyłem lub co należy zrobić aby zaczęło działać jak dawniej. Witam, Proszę wpisać _scalelistedit, zaczekać chwilę, aż okno się pojawi i zresetować skale metryczne i calowe do domyślnych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirrro Posted April 27, 2021 Author Report Share Posted April 27, 2021 Dziękuję pięknie. Zadziałało. pawmal 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts